Tidsbestilling onsdag kl. 13-18 og torsdag kl. 13-17 på +45 72 13 60 00
Tidsbestilling onsdag kl. 13-18 og torsdag kl. 13-17 på +45 72 13 60 00

Velkommen til Mavespecialisten

Anne Birgitte Haaber er speciallæge i intern medicin og medicinske mave-tarmsygdomme.

Speciallæge i intern medicin (1998) og i medicinsk gastroenterologi (1999).

Til daglig arbejder Anne som overlæge og uddannelsesansvarlig på gastroenheden, medicinsk sektion, Herlev-Gentofte Hospital.

Derudover er Anne uddannelsesansvarlig overlæge og klinisk lektor på Københavns Universitet. Anne er en benyttet foredragsholder. Anne har stor erfaring med kikkertundersøgelser.

Klinikken tilbyder undersøgelse og behandling af medicinske mave-tarmsygdomme, herunder bakteriel overvækst, blod i afføringen, bugspytkirtelsygdomme, colitis ulcerosa, colon irritabile, cøliaki, diaré, forstoppelse, fruktosemalabsorption, galdesyremalabsorption, gluten allergi, halsbrand, helicobacter, irriteret tyktarm, laktosemalabsorption (”mælkeallergi”), leversygdomme, mavesmerter, mavesår, Morbus Crohn, screening for mave-tarmkræft, sure opstød (refluks), synkebesvær, (utilsigtet) vægttab m.v.

Med venlig hilsen

Anne Birgitte Haaber

Nyheder fra klinikken
Et kig indenfor i klinikkens nye og velindrettede lokaler

Nye og velindrettede lokaler

Klinikken er i januar 2019 flyttet til nye og bedre lokaler på 2. sal i samme bygning, men med indgang i nr. 16. Alle lokaler er flot istandsat, og vi glæder os til at betjene vore patienter fra de nye og velindrettede lokaler.
Klinikken er akkrediteret uden anmærkninger

Klinikken er akkrediteret uden anmærkninger

Klinikken er i september 2017 akkrediteret uden anmærkninger. Klinikken opfylder alle de generelle og specialespecifikke målepunkter vedr. behandling og patientsikkerhed.
Klinikken har det mest højteknologiske udstyr på markedet

Nyt og højteknologisk udstyr

Klinikken har investeret i det nyeste, mest højteknologiske udstyr på markedet til at lave kikkertundersøgelser (Fujifilm Eluxeo endoskoper, serie 7000). Med dette udstyr sikrer vi en bedre oplevelse for patienten samt en langt bedre diagnostik.